fbpx

LICE CLINICS – THE VIDEO

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRANCHISE

Πληροφορίες Δικτύου

Αριθμός Καταστημάτων: [4]
[1]
[3]
Έναρξη Δραστηριότητας: 2014
Έναρξη Franchising: 2016
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη

Οικονομικά Στοιχεία

Μέσο Μέγεθος Καταστήματος:
90 – 120 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€45.000 – 90.000
Entry fee:
Δεν υπάρχουν

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλ: 210 6756200
Fax: 210 6752864
E-mail: frsupport@tfc.gr

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ LICE CLINICS

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

LICE CLINICS – η 100% φυσική λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη LICE CLINICS με παρουσία σε δεκάδες χώρες, διαθέτει ήδη 3 καταστήματα στην Ελλάδα και προσφέρει στον υποψήφιο συνεργάτη μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης με ξεκάθαρα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Το 2016, η CLEAR HAIR, εταιρεία που λανσάρει προϊόντα κατά της φθειρίασης,  έφερε στη χώρα μας τη μακρά εμπειρία και την πολύτιμη τεχνογνωσία της LICE CLINICS, με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η LICE CLINICS, γνωστή για τις υπηρεσίες της, διαθέτει δεκάδες καταστήματα franchise στο Ηνωμένο Βασίλειο στον Καναδά και στην Αυστραλία. Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα της επιστημονικής μεθόδου, ο φυσικός τρόπος της θεραπείας, καθώς και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που πλαισιώνει το πρόβλημα της φθειρίασης, είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν αναγάγει τη LICE CLINICS ως την πρώτη επιλογή γονέων και παιδιών και στην Ελλάδα!

Για να έχετε το κεφάλι σας… ήσυχο!

Το πρόβλημα της φθειρίασης ταλαιπωρεί πολλά παιδιά και γονείς που δεν γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Κάθε χρόνο μολύνονται κυρίως παιδιά ηλικίας 2 έως 8 ετών σε ποσοστό περίπου 40%, ενώ ενδέχεται να μολυνθούν και μεγαλύτερα άτομα κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Σύμφωνα με έρευνες, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1 στα 5 παιδιά θα έρθει αντιμέτωπο με το πρόβλημα της φθειρίασης κάποια στιγμή. Τη λύση έρχεται να δώσει η LICE CLINICS, προσφέροντας μια επιστημονική μέθοδο που εμπιστεύονται παιδίατροι και δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο! Απόλυτα φυσική, εγγυάται την αντιμετώπιση 100% των ψειρών και κονίδων, σε μία και μόνο συνεδρία, εύκολα, γρήγορα και απλά!

Η φυσική μέθοδος που ξεχωρίζει

Η LICE CLINICS διαθέτει μια κορυφαία θεραπευτική μέθοδο αντιφθειρίασης με τη χρήση της πρωτοποριακής συσκευής AirAllé, η οποία αποτελεί παγκόσμια ιατροτεχνολογική πατέντα και έχει την έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) και του Ε.Ο.Φ. (Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Η AirAllé είναι μια φορητή, ηλεκτρική, επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευή, η οποία μέσω ενός συγκεκριμένου συνδυασμού θερμοκρασίας, ροής αέρα, χρόνου και τεχνικής εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις ψείρες και τα αυγά τους. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες καταπολέμησης των ψειρών ανά τον κόσμο και προσφέρει μια ασφαλή, γρήγορη και υψηλά αποτελεσματική θεραπεία.

Στόχος του LICE CLINICS είναι να βοηθήσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, με το άνοιγμα franchise καταστημάτων σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, για να γίνουν σε όλους γνωστές οι υπηρεσίες που παρέχει. «Εφόσον υπάρχει θέληση και σωστή οργάνωση και από τις δυο πλευρές, θεωρώ πως 1 μήνας είναι αρκετός, ώστε να ανοίξει κάποιος το δικό του LICE CLINICS OF GREECE και να εισέλθει στην οικογένειά μας», αναφέρει η Ιφιγένεια Τζικούλη, υπεύθυνη δικτύου LICE CLINICS OF GREECE.

LICE CLINICS NEWS

LICE CLINICS: το franchise concept με την επιστημονική μέθοδο που οδηγεί στην επιτυχία!

To 2016, η Clear Hair, φέρνει τη LICE CLINICS στην Ελλάδα, δίνοντας λύση στο τεράστιο πρόβλημα της φθειρίασης του τριχωτού της κεφαλής που ταλανίζει τα παιδιά, αλλά και τους γονείς που δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Κάθε χρόνο μολύνονται κυρίως παιδιά ηλικίας...

Η LICE CLINICS κόβει το… νήμα στην αγορά της!

Η LICE CLINICS είναι μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης, η οποία αναπτύσδεται εντυπωσιακά, με τη μέθοδο του franchising. Mε παρουσία σε δεκάδες περιοχές, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στον Καναδά, στην Αυστραλία κ.λπ. η εταιρεία εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της...
Επικοινωνήστε μαζί μας