fbpx

LICE CLINICS – THE VIDEO

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRANCHISE

Πληροφορίες Δικτύου

Αριθμός Καταστημάτων: [5]
[1]
[4]
Έναρξη Δραστηριότητας: 2014
Έναρξη Franchising: 2016
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη

Οικονομικά Στοιχεία

Μέσο Μέγεθος Καταστήματος:
90 – 110 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€21.300 ή €12.100 (για home based franchise ή corner)
Entry fee:
€12.500 ή €8.500 (για home based franchise ή corner)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλ: 210 6756200
Fax: 210 6752864
E-mail: frsupport@tfc.gr

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ LICE CLINICS

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

LICE CLINICS – η 100% φυσική λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη LICE CLINICS για τις αποτελεσματικές μεθόδους που ακολουθεί στην αντιμετώπιση της φθειρίασης, έχει μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους κέντρο καταπολέμησης ψειρών, επωφελούμενοι από την τεχνογνωσία και τη μακρά εμπειρία της μαμάς εταιρείας.
Η LICE CLINICS έχει αναπτύξει πάνω από 200 σημεία franchise σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει καταξιωθεί για την κορυφαία θεραπευτική μέθοδο αντιφθειρίασης με τη χρήση της πρωτοποριακής συσκευής AirAllé®.

Το 2016, η LICE CLINICS OF GREECE έφερε στη χώρα μας τη μακρά εμπειρία και την πολύτιμη τεχνογνωσία της LICE CLINICS, με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η LICE CLINICS, γνωστή για τις υπηρεσίες της, διαθέτει δεκάδες καταστήματα franchise στο Ηνωμένο Βασίλειο στον Καναδά και στην Αυστραλία. Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα της επιστημονικής μεθόδου, ο φυσικός τρόπος της θεραπείας, καθώς και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που πλαισιώνει το πρόβλημα της φθειρίασης, είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν αναγάγει τη LICE CLINICS ως την πρώτη επιλογή γονέων και παιδιών και στην Ελλάδα!

Για να έχετε το κεφάλι σας… ήσυχο!

Το πρόβλημα της φθειρίασης ταλαιπωρεί πολλά παιδιά και γονείς που δεν γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Κάθε χρόνο μολύνονται κυρίως παιδιά ηλικίας 2 έως 8 ετών σε ποσοστό περίπου 40%, ενώ ενδέχεται να μολυνθούν και μεγαλύτερα άτομα κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Σύμφωνα με έρευνες, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1 στα 5 παιδιά θα έρθει αντιμέτωπο με το πρόβλημα της φθειρίασης κάποια στιγμή. Τη λύση έρχεται να δώσει η LICE CLINICS, προσφέροντας μια επιστημονική μέθοδο που εμπιστεύονται παιδίατροι και δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο! Απόλυτα φυσική, εγγυάται την αντιμετώπιση 100% των ψειρών και κονίδων, σε μία και μόνο συνεδρία, εύκολα, γρήγορα και απλά!

Η φυσική μέθοδος που ξεχωρίζει

Η LICE CLINICS διαθέτει μια κορυφαία θεραπευτική μέθοδο αντιφθειρίασης με τη χρήση της πρωτοποριακής συσκευής AirAllé, η οποία αποτελεί παγκόσμια ιατροτεχνολογική πατέντα και έχει την έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) και του Ε.Ο.Φ. (Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Η AirAllé είναι μια φορητή, ηλεκτρική, επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευή, η οποία μέσω ενός συγκεκριμένου συνδυασμού θερμοκρασίας, ροής αέρα, χρόνου και τεχνικής εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις ψείρες και τα αυγά τους. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες καταπολέμησης των ψειρών ανά τον κόσμο και προσφέρει μια ασφαλή, γρήγορη και υψηλά αποτελεσματική θεραπεία.

Στόχος του LICE CLINICS είναι να βοηθήσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, με το άνοιγμα franchise καταστημάτων σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, για να γίνουν σε όλους γνωστές οι υπηρεσίες που παρέχει. «Εφόσον υπάρχει θέληση και σωστή οργάνωση και από τις δυο πλευρές, θεωρώ πως 1 μήνας είναι αρκετός, ώστε να ανοίξει κάποιος το δικό του LICE CLINICS OF GREECE και να εισέλθει στην οικογένειά μας», αναφέρει η Ιφιγένεια Τζικούλη, υπεύθυνη δικτύου LICE CLINICS OF GREECE.

LICE CLINICS NEWS

LICE CLINICS νέο κέντρο κατά της ψείρας στη Νάξο!

Το δίκτυο της LICE CLINICS επεκτείνεται με ένα νέο σημείο franchise στη Νάξο! Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της LICE CLINICS στη Χώρα Νάξου, στην πλατεία πρωτοδικείου. Το δίκτυο...

Αντιμετώπιση της ψείρας με το LICE CLINICS franchise!

To 2016, η LICE CLINICS έφερε στην Ελλάδα την καινοτόμα θεραπεία για την αντιμετώπιση της ψείρας! Εντοπίζοντας την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά, έδωσε την πλέον ενδεδειγμένη λύση στο τεράστιο πρόβλημα της φθειρίασης του τριχωτού της κεφαλής που ταλανίζει παιδιά, αλλά...

Στην αντιψειρική θεραπεία πρωτοπόρος η LICE CLINICS!

Η LICE CLINICS είναι μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης στην αντιψειρική θεραπεία, η οποία αναπτύσσεται εντυπωσιακά, με τη μέθοδο του franchising. Mε παρουσία σε δεκάδες περιοχές, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στον Καναδά, στην Αυστραλία κ.λπ. η εταιρεία...
Επικοινωνήστε μαζί μας